Istoria Sparta Va Fi Scrisă

30 de țări, 15 campionate naționale, 5 campionate regionale, 1 campion mondial.

2018 va arăta sportivii de top ai lumii în timp ce cuceri lumea în căutarea premiului final: Campionul Mondial Spartan.

Spartanii vor lupta pe terenul accidentat și dificil din America de Nord, Europa, Asia Pacific, America de Sud și Orientul Mijlociu pe drumul spre Campionatul Mondial Spartan din 2018.

Vei fii martori? Sau vei ajuta la scrierea lui?

CUCEREȘTE NAȚIUNEA TA

Noua pentru 2018: 15 Campionatul Național din întreaga lume, cu cinci curse, fiecare conducând singur în evenimente de campionat în cinci regiuni, făcând drumul spre Campionatul Mondial Spartan din 2018. Elite și Age Group trebuie să se califice pentru Campionatele Regionale și Campionatul Mondial. Formatele, datele și locațiile vor fi anunțate ulterior. Ramai informat # SpartanWorlds2018

CUCEREȘTE REGIUNILE TALE

Introducem Campionatelor Locale Spartan 2018. Spartanii vor lupta pe terenul accidentat din America de Nord, Europa, Asia Pacific, America de Sud și Orientul Mijlociu pe drumul spre Campionatul Mondial Spartan din 2018. Cei mai buni din campionatele locale Spartan se vor califica pentru Campionatul Mondial Spartan din 2018.

CUCEREȘTE LUMEA

Eliberați Bestia ta interioară și pregătește-te pentru victorie. Cei mai buni sportivi din mai mult de 30 de țări se vor întrece pentru cel mai mare concurs de rezistență, voință și determinare din lume. Sportivii de la Campionatele Spartane Local și Naționale vor lupta pentru a vedea cine va lua coroana de top a cursei de obstacole: Spartan World Champion. Mulți vor concura. Unul va câștiga. Vei fi tu acela?

Drumul către Campionatul Mondial Spartan din 2018 este pavat cu angajament, hotărâre și reziliență. Calificați-vă și veți ajunge cu un pas mai aproape de dominația mondială.