FOTOGRAFIILE TALE ȘI REZULTATELE CURSEI SPARTAN. ACUM MAI UȘOR DE GĂSIT

Spartan Race vă oferă fotografii de înaltă calitate, gratuite. Spre deosebire de cursele de noroi, Spartan Race oferă rezultate de la patru sau mai multe împărțiri în funcție de lungimea și complexitatea cursului. Folosim unele dintre cele mai bune tehnologii de clasare în cursa din întreaga lume și garantăm fotografii de după concurs. Puteți crea, de asemenea, un profil Athlinks unde poți afla rezultatelor cursei și poți sa iți descoperi clasamentului.

Utilizați bara de căutare din partea dreaptă pentru a găsi fotografiile acum. Cursele noastre sunt, de asemenea, programate – permițându-vă să căutați după număr, zonă și timp.

Declinarea responsabilității la etichetare: Spartan Race face fiecare pas să eticheteze imaginile evenimentului în funcție de momentul în care ați trecut zona de obstacole. Uneori din cauza volumului de curse și a timpului poate varia că este nevoie de un atlet pentru a termina un obstacol, dar putem pierde alt atlet. Vă rugăm să vă simțiți liberi de- a căuta fiecare zonă în mod independent de timp.