Spartan este un stil de viață.

Născut în munții verzi din Vermont, Joe DeSena, alergător aventurier de talie mondială, Spartan este o mentalitate.

Curajos. Rezilient. Pasionat. Spartanii nu sunt slabi. Spartanii depășesc obstacole. Spartanii fac burpee-uri.

Spartan este un sport, o comunitate, o filosofie, un program de antrenament și nutriție – cu sfaturi zilnice, un podcast, o serie de cărți, o activitate pentru copii, echipament pentru activități, un canal media, o serie NBC Sports, o revistă digitală și o cursă cu obstacole cronometrată.

Cursa Spartan este o cursă cu obstacole inovatoare, la scară globală. Avem mai mult de 170 de curse în toată lumea anual – oferim trei curse principale, fiecare cu distanță, număr de obstacole și nivel al provocării mai mare. Spartan Sprint (3+ mile/20+ obstacole), Spartan Super (8+ mile/ 25+ obstacole) și Spartan Beast (12+ mile/ 30+ obstacole). Traseele sunt pline cu obstacole specifice: noroi, sârmă ghimpată, ziduri, frânghie și foc. Provoacă-te să le finalizezi pe toate și să devii parte din tribul TRIFECTA.

De asemenea, noi oferim și o cursă pentru copii (½ – 1 milă), o cursă Spartani Speciali (pentru concurenți cu dizabilități intelectuale și/sau de dezvoltare) și pentru cei care vor să facă și mai mult, Hurricane Heat (provocare stil tabără militară) și Ultra Beast (26+ mile, 60+ obstacole).

Spartan este cea mai bună cursă cu obstacole din lume. Punct.