CINE ESTE ÎN SPATELE AGOGE

Joe De Sena

Joseph De Sena, în vârstă de 46 de ani, a fost antreprenor încă de la vârsta de 19 ani. De la vânzarea de jocuri de artificii la vârsta de opt ani, pana la a începe o afacere cu tricouri în liceu, și de a construi o afacere de milioane de dolari în colegiu,și de a crea o firmă de tranzacționare pe Wall Street, De Sena este o definiție vie a cuvântului “antreprenor”.

joe_de_sena

Mesajul lui Joe de inspirație și transformare personală, combinat cu statutul său de autor al listei Best Seller din New York Times, îl face un vorbitor cu o mare popularitate și perfect pentru o varietate de grupuri de afaceri, inclusiv Pepperidge Farms, Asociația de Creștere Corporativă (de două ori), Florida Venture Forum, și TedXBeaconStreet independent.

Un rezident cu normă întreagă din Pittsfield, Vermont, Joe De Sena știe ce înseamnă să reușești în afara biroului – și asta este sentimentul pe care încearcă să îl aducă sportivilor din întreaga lume cu seria Reebok Spartan Race. De-a lungul vieții sale, el a concurat în orice aventură de sport extremă pe care a putut sa o găsească, și prin asta a resuit testarea rezistenței sale mentale și fizice împotriva naturii.

Joe a transformat un interes în cursele de anduranță într-o pasiune. Revista lui de curse este o legenda – peste 50 de evenimente, ultra-evenimente și 14 evenimente Ironman într-un singur an. Majoritatea curselor sale sunt de 100 de mile sau mai mult, cu câteva maraton-uri tradiționale în mix.

Pentru a se menține, a alergat la Vermont 100, Lake Placid Ironman și Ultramarathon Badwater … într-o săptămână. Urcarea pe altitudine pentru cursa Badwater de 135 de kilometri, care începe la sute de metri sub nivelul mării în Valea Death, este de peste 8.500 de picioare până la Mt. Whitney și temperaturile se înalță în jur de 120s. Joe, de asemenea, a cross-country cu bicicleta în Furnace Creek 508 care a fost numit “cele mai dure 48 de ore în sport.”

Alte realizări atletice ale lui Joe includ:

  • Raid Internațional Ukatak: Canada, Ianuarie 2001
  • IditaSport: Alaska Februarie 2001 (locul 1)
  • Cursa de aventură de la Odyssey: Big Island, Va., Martie 2001
  • OAR Beast of the East: Lacurile Clayton, Va., Aprilie 2001 (locul 1)
  • Raid North Extreme: Newfoundland, Iunie 2001 (locul 13 din 42)
  • Adrenalina Rush: Dublin, Irlanda, Iulie 2001
  • Discovery Campionatele Mondiale: St. Moritz, Elveția August, 2001

De Sena cel mai bun vânzător din New York Times, a lansat în mai 2014, și numitul Spartan Up!: ‘Un ghid de luare-fără-deținuți pentru depășirea obstacolelor și atingerea performanțelor de vârf (Houghton Mifflin Harcourt, 2014).’ Este vorba de o privire din interior a lumii de curse cu obstacole.

Rețeta lui De Sena pentru obstacolele insurmontabile ale vieții este să se coboare de pe canapea și să le zdrobească prin muncă grea. forță și voință.

Colonel Tim Nye

Colonelul retras, Tim Nye, a slujit 32 de ani de serviciu combinat în Corpul Maritim al Statelor Unite și în Armata Statelor Unite. Colonelul Nye a servit în Divizia 2 Tank, Divizia 9, 10 și 25 de infanterie, Regimentul 2 al Băncii a 75-a, Grupul 7 forțelor speciale, Comandamentul special al operațiunilor speciale, Comandamentul special al operațiunilor armatei americane și Comandamentul special al operațiilor din SUA (de două ori). De-a lungul carierei sale militare, colonelul Nye a finalizat excursii și desfășurări în Panama (1989), Bosnia (1995), Irak (2003) și Afganistan (2004 și 2009). De asemenea, a fost trimis în Yemen (2000), în Georgia (2002) și în mai multe locații nedivulgate.

col_nye

În plus, colonelul Nye a escortat mass-media în Afganistan și Irak de peste zece ori în perioada 2005-2012. El a participat la o misiune de descoperire care a durat timp de o lună în Afghanistan în 2012. Colonelul Nye a urmat școala de ofițeri și a devenit ofițer de infanterie de bază și avansată, a absolvit Colegiul de comandă și comandament general, cursul comun de luptă împotriva războiului și Colegiul de război al armatei. A câștigat numeroase medalii de infanterie de luptă calificată, insigna de infanterie Expert, Ranger, Airborne, Pathfinder, SERE de mare risc.

În liceu a alergat și concurat multi kilometri, a mai concurat în cross-country și fotbal și a fost căpitanul echipei sale de lupte. Sa luptat pentru scurt timp cu Universitatea din Delaware. Alte realizări atletice includ conducerea Maratonului Honolulu, Run Perimeter Oahu, Armata 10-Miler, Sound to Narrows și numeroase alte curse de anduranță. A concurat la Concursul de presă la nivel de DoD la nivel de DoD. Colonelul Nye are o diplomă de licență în domeniul dreptului penal și două diplome de masterat în planificare strategică și științe militare.

Frank Grippe

Frank Grippe sa retras recent din Armata Statelor Unite după 34 de ani de serviciu. El a fost un entuziast în materie de sport în aer liber timp patru ani în tinerețe și locuiește în prezent pe periferia sudică-centrală a Munților Adirondack.

frank_g

Frank a participat la două cursuri ca adolescent și sa alăturat armatei americane după liceu. A servit ca infanterist întreaga sa carieră, în primul rând cu unitățile Ranger și Paratrooper. Cariera lui Frank la dus în jurul lumii, cu accent pe America, Asia și Orientul Mijlociu. Operațiunile sale de luptă au inclus un atac de parașută de 500 de picioare pe timp de noapte în Panama, pentru a participa la misiuni de acțiune directă în Afganistan, de curând anul trecut. Prima și ultima acțiune de luptă a lui Frank a fost condusă ca membru (și apoi observator participant) în cadrul Batalionului 2 Ranger. In timpul carieră îl urmează pe Rifleman ca și conducătorul al comandantului principal al Comandamentului Central al Statelor Unite.

Cursul de obstacole și evenimentele extreme în aer liber au făcut parte din viața lui Frank încă din copilărie. Este un avocat al disciplinei de spirit, corp, spirit și disciplină comunitară.
Frank este mândru și destul de smerit, perfect pentru a se alăture echipei Team Spartan.

Charles Piso

charles

Charles este o a treia generație pensionată, decorată, pregătit de FBI ca negociatorul de ostatici. După absolvirea liceului, Charles a lucrat ca tehnician medical de urgență înregistrat la nivel național (NREMT) și apoi a fost instruit ca medic paramedic la Universitatea de Nord-Est. El a intrat în domeniul legii în 1994 și a servit peste 14 ani în diferite funcții, printre care investigarea narcoticelor și negociatorul de ostatici instruiți de FBI. Charles a fost instruit în investigația de bază și avansat în funcția de investigați a traficului de narcoticelor de către Agenția de Aplicare a Drogurilor (DEA) și Poliția de Stat din Massachusetts. În afară de participarea la Universitatea Northeastern, Charles a participat la Universitatea Syracuse înainte de a lucra în Camera Reprezentanților și Senat din Massachusetts.

Charles sa retras ca ofițer decorat în 2009 și locuiește acum în Pittsfield, Vermont, unde servește comunitatea în diverse cauze, lucrând în calitate de ofițer de comunicare pentru o echipă locală de căutare și salvare.

Tony Matesi

tony_m

Tony Matesi, în vârstă de 29 de ani, este creatorul Uraganului Heat de 12 ore și a fost o forță pe scena curselor de obscacole ca atlet și blogger din 2009. După ce a absolvit Universitatea din Illinois, la Chicago, cu un B.S. având spiritul de antreprenorial în marketing, a obținut o diplomă de masterat în relații publice și publicitate de la Universitatea DePaul. Imediat după absolvirea școlii, ajutând la lansarea mai multor companii de start-up, el a concurat în unele dintre cele mai exigente curse de anduranță oferite în Statele Unite. Experiența la inspirat să-și înceapă propria cursa de aventură de 24 de ore.

Tony s-a inspirat din ideile lui Joe De Sena, care a devenit ulterior Hurricane Heat 12 ore și la condus în poziția sa la Spartan, în calitate de director al Hurricane Heat. Contextul și educația sa în marketing și dragostea pentru un stil de viață care încurajează împingerea limitelor atletice și creative la consacrat în poziția concomitentă de editor al revistei Spartan și blog. În plus față de munca sa cu Spartan Race, Tony a contribuit la operațiunile de curse de anduranță de 50+ ore din 2013.